PODCAST

Waargebeurde misdaden verteld

Elke week neem ik jullie mee in een nieuwe waargebeurde misdaad. Wat is het verhaal achter de krantenberichten en TV uitzendingen? Wat dreef de dader? Hoe verliep het onderzoek van de politie? Kortom het héle verhaal!

Waargebeurde misdaden verteld

Episodes

You can listen episodes under the area!


Een gruwelijke moord en een zware mishandeling op klaarlichte dag in een park. De slachtoffers nog kinderen. Wie was de dader én waarom is het zo verschrikkelijk misgelopen in het politie onderzoek.

" Een leven vol geweld is een way of life voor Patrick." Zo vertelt familie van deze  Nederlandse seriemoordenaar. 

Hij noemt zichzelf een Jager. Hij springt zijn prooi te lijf vanuit 'zijn' bekende Mallebos in Spijkenisse. 
Politie en justitie noemen het verhaal "bijna niet realistisch, maar toch gebeurd."

Hier is Aflevering 2 - Het monster van het Mallebos.

Op een koude November avond krijgt de politie een melding. Er blijken 2 oudere mensen op gruwelijke wijze te zijn vermoord. Met baanbrekend onderzoek lukt het de politie om na 15 (!!) de moord op te lossen...


Voor deze aflevering maken wij een uitstapje naar België. Naar het jaar 2012. Hoofdrolspelers in dit verhaal? De dokter (tevens schoonvader), een rijke zakenman met een heus kasteeltje, meerdere huurmoordenaars, Nederlandse linken en twee dorpen in rep en roer! Genoeg elementen voor een bloedstollend verhaal!

De heks van Ajum, het horrorpension 'station'. Zo wordt deze zaak in Friesland genoemd. In 1997 wist in één klap heel Nederland waar Anjum lag. In een pension worden namelijk twee mannelijke lichamen gevonden. De verdachte? De eigenaresse (!!) van het Pension.

We gaan terug naar het jaar 2000. Het verhaal begint met een vermissing en eindigt met een gruwelijke vondst én een ongelofelijk relaas van de dader.

Zijn de twee brute moorden op Wies Hensen en Annouschka Weezenbeek aan elkaar gelinkt of is het een gruwelijk toeval? Ik neem jullie mee in dit verhaal die van toevalligheden aan elkaar hangt. Maar is het wel zo toevallig?

Al bijna 30 jaar is deze zaak een mysterie. Waar is Willeke Dost gebleven? Wat is er met het 15-jarige meisje gebeurd? Meer dan ooit wil ik jullie het verhaal áchter het verhaal vertellen. Want dat verdiend deze zaak...


Was het moord of een ongeluk? Het moordwapen? Water en modder! Luister je mee?!

Deze week neem ik jullie mee in het verhaal van Nederlands meest gevreesde Zedendelinquent. Martin C. Naast alle slachtoffers die hij heeft verkracht, aangerand, gestalkt en bedreigd, heeft hij ook een dodelijk slachtoffer gemaakt. De 13-jarige Sibine Jansons. Vandaag wil ik jullie heel graag meenemen in het verhaal achter dit verhaal. Over de gruwelijke moord op Sabine, over de talloze slachtoffers die Martin C heeft gemaakt. Luisteren jullie mee?